Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Es desplegarà un dispositiu policial especial durant el cap de setmana de Sant Llorenç

Es desplegarà un dispositiu policial especial durant el cap de setmana de Sant LlorençAhir matí es va reunir a l’Ajuntament d’Alaior la Junta Local de Seguretat, presidida per José Luis Benejam, batle d’Alaior, i Isabel López Manchón, directora Insular de la A.G.E a Menorca, amb l’objectiu de coordinar i analitzar les accions en matèria de seguretat que tindran lloc a Alaior durant l’estiu.

A la reunió també hi participaren Maria Antònia Pons, regidora de Seguretat, Juan M. Gil, cap de VioGén, Vicenç Martorell, director de l'Institut Balear de Seguretat Pública, Carlos José Ferrari, Capità Cap de la Guàrdia Civil, Francisco Pons, Subinspector en Cap de la Policia Local d’Alaior i Enrique Talavera, secretari de la Direcció Insular de la A.G.E a Menorca.
D’aquesta manera, els cossos de la Policia Local i Guàrdia Civil mantindran durant els dies 14 i 15 d’agost un dispositiu especial de vigilància, per controlar els punts i les hores on durant les festes es congregava més gent, i sobretot durant el vespre, per evitar les botellades.

No es permetrà el consum de begudes alcohòliques al carrer, tal qual ja indica l’ordenança municipal, i tampoc es permetrà la instal·lació de barres de bars orientades cap a la via pública.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut recordar que «tal com ja vàrem comunicar, aquest any també s’han suspès els protocols de les Festes de Sant Llorenç per seguir evitant les trobades massives de persones que suposin un perill per la salut pública. Ara més que mai, i tenint en compte el perillós repunt de casos que viu l’illa en aquests moments, hem de recordar als ciutadans i ciutadanes que s’han d’evitar les aglomeracions. Apel·lem al seny i a la responsabilitat individual dels alaiorencs i visitants».

D’altra banda, l’Ajuntament va presentar als assistents la ‘Taula de Coordinació i Prevenció de Violència de Gènere’, creada recentment, de la que també formen part la Guàrdia Civil, Policia Local, els Serveis Socials Municipals i les àrees de Salut i Educació locals.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h