Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

L’Ajuntament d’Alaior impulsarà la creació de l’Himne d’Alaior

L’Ajuntament d’Alaior impulsarà la creació de l’Himne d’AlaiorL’ajuntament d’Alaior, amb la voluntat de donar a conèixer i reforçar la identitat del municipi i promoure la fraternitat entre veïns i veïnes d’Alaior, convocarà el concurs de creació de l’Himne d’Alaior, amb el desig de què tothom hi pugui participar.
L’objectiu és passar a comptar amb un símbol més que uneixi els residents del municipi i representi des de la música el sentiment alaiorenc.

Com a resultat del concurs, es premiarà la cançó, lletra i música, que millor representi la forma de convivència, costums i tradicions alaiorenques, ja que l’himne serà un element de promoció en tots els àmbits de difusió.


José Luis Benejam, batle d’Alaior, ja ha transmès la idea al grup de l’oposició, amb la finalitat que els dos grups polítics amb presència a l’Ajuntament d’Alaior facin seva aquesta iniciativa, per tal de promoure conjuntament la màxima participació de les persones interessades, bé individualment o en grup, professionals o amateurs, sense límit d’edat, en aquest engrescador procés.


Per a José Luis Benejam «és molt important que aquesta iniciativa estigui allunyada de qualsevol connotació política. M’agradaria que tots els residents del municipi es puguin sentir identificats amb allò que transmeti l’obra finalment elegida entre tots i totes».

El procés d’elecció de la cançó guanyadora comptarà amb la intervenció d’un jurat constituït per persones representatives del món de la música, cultura i la societat, a més del públic en general.

En el seu moment es donaran a conèixer les bases que han de regir aquest concurs, que seran difoses per tots els mitjans amb l’objectiu de què hi hagi la màxima participació.


La intenció de l’Ajuntament d’Alaior és poder celebrar l’any que ve un gran esdeveniment públic entorn de la recerca de l’himne municipal, en el que puguin ser interpretades les cançons finalistes. Finalment, el guanyador tindrà una dotació econòmica i l’Ajuntament d’Alaior assumirà tots els drets relacionats amb l’himne, amb el propòsit de poder-lo utilitzar sempre que es cregui convenient, a qualsevol classe d’acte, i fins i tot en l’àmbit digital, com a patrimoni de tots els alaiorencs i alaiorenques.
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h