Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

Exposició dels alumnes de l’escola de dibuix al Centre Internacional de Gravat

Exposició dels alumnes de l’escola de dibuix al Centre Internacional de GravatAquest dissabte 13 de juliol a les 20.00 h, s’inaugurarà l’exposició dels treballs dels alumnes de l’escola de dibuix al Centre Internacional de Gravat d’Alaior.
Aquest curs, 32 alumnes han après tècniques tan variades com l’aquarel·la, pastel, oli, pintura acrílica, carbonet, llapis sanguina, ceres, retoladors o esprai sobre diversos suports com el paper tablero, cartó o llenç. Així i tot, el sistema d’ensenyament es basa en els gustos i prioritats de cada alumne. Es duen a terme unes didàctiques totalment personalitzades i adaptades a cada alumne.


Els alumnes s’han mostrat interessats per estils com la pintura hiperrealista, l’impressionisme, expressionisme, la pintura matèrica, l’artpovera o per la pintura abstracta entre altres. Per això, a l’exposició s’hi podran trobar temàtiques com els paisatges, les figures humanes, o composicions amb taques de colors.


Daniel Seguí, professor de l’escola de dibuix, ha volgut destacar << l’esforç i la feina que realitzen els alumnes durant el curs, el resultat del qual podrà comprovar-se a l’exposició >>.També ha volgut agrair l’, oportunitat que ofereix l’Ajuntament d’Alaior als alumnes d’apropar-se a la cultura de l’art.

L’exposició romandrà oberta fins al 28 de juliol, de dilluns a diumenge en horari de 19,00 a 21,00 h. També podeu consultar les obres de l’alumnat de l’escola de dibuix a la següent adreça d’Instagram: danielseguiartteacher.


L’escola de dibuix és una entitat que depèn de l’Ajuntament d’Alaior, on s’imparteixen classes de pintura per a fillets, per adults, i també classes de dibuix i pintura al natural, amb model, així com sortides de pintura de paisatge al natural i pintura mural durant l’estiu.
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h