Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

La dissetena edició del Mercat de Nit d'Alaior obre de nou les seves portes avui dimecres

La dissetena edició del Mercat de Nit d'Alaior obre de nou les seves portes avui dimecres

Avui dimecres 6 de juny se celebrarà la primera jornada del 17è Mercat de Nit d'Alaior 2018, una iniciativa que es durà terme, com és habitual durant els últims anys, tots els dimecres de l'estiu fins al 12 de setembre.

 

Per tercer any consecutiu s'han habilitat tres zones diferenciades per ubicar productes agroalimentaris, articles d'artesania i les paradetes dels comerços d'Alaior i d'altres municipis de Menorca, la qual cosa segueix sent avui en dia el principal fet diferencial d'aquest mercat en comparació a d'altres de la resta de l'Illa.

 

Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran tots els dimecres d'estiu, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per poder instal·lar un estand a la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

En canvi, els comerços adherits (productes de regal, llibres, sabates, complements, roba...) i els productes alimentaris s'ubicaran al Carrer des Ramal.

 

A més, Sa Plaça acollirà cada dimecres d'estiu a partir de les 20 hores les actuacions de grups musicals de Menorca i, en canvi, a la Plaça des Ramal se portaran a terme activitats complementàries molt diverses com, per exemple, La cuina del formatge,  exhibicions de clubs esportius d'Alaior, tallers de circ per a fillets, animació infantil,  dansa, gimnàstica rítmica, castells inflables, etc.

 

El Mercat de Nit comença amb 50 artesans, comerciants i empreses d'agrolimentació inscrites, però l'Ajuntament d'Alaior mantindrà la convocatòria oberta durant tot l'estiu per facilitar les inscripcions per ubicar un estand. 

 

A partir d'avui tens una cita a Alaior cada dimecres de l'estiu en el 17è Mercat de Nit 2018.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h